Lees hier mijn verhaal

In 2018 kreeg ik de diagnose non-hodgkin (een ongeneeslijke vorm van lymfeklierkanker), een onverwachte wending in mijn leven die me uitdaagde op manieren die ik nooit had kunnen voorspellen.

De ziekteperiode bracht veel onzekerheid en verdriet met zich mee, maar middenin deze storm ontstond ook het idee voor Mint & Musthaves.

Wat begon als een hobby en een goede afleiding, groeide al snel uit tot een echt bedrijf!

In 2020 postte ik mijn allereerste bericht op Instagram, zonder een concreet plan of doel. Ik was bezig met revalideren van een zware periode in mijn leven, en het was de vraag of ik ooit weer de oude zou worden…

Jolien

Foto over mij

Toen ik me eindelijk weer wat beter begon te voelen, vond ik dat het tijd was om een aantal van mijn creatieve ideeën die waren ontstaan tijdens mijn ziektebed werkelijkheid te maken.

Ik had de wens om mijn eigen ansichtkaarten te ontwikkelen, maar ik had geen grafische achtergrond en weinig verstand van computers.

Toch besloot ik te experimenteren met een online ontwerptool. Langzaam maar zeker ontstonden de eerste ontwerpen en teksten, die ik vervolgens deelde op Instagram.

Tot mijn verrassing kwamen er al snel enthousiaste reacties op! Naast de ansichtkaarten besloot ik mijn assortiment uit te breiden met cadeauverpakkingen en stickers, die ik inkocht bij groothandels.

Via Instagram kwamen mijn eerste bestellingen binnen, en het plezier dat ik vond in het creëren en delen van deze producten gaf me een geweldige boost!

Het was een fantastische manier om mijn creativiteit te ontwikkelen en tegelijkertijd een waardevolle afleiding van mijn ziekte. Wat begon als een hobby en een afleiding, groeide al snel uit tot een echt bedrijf.

Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder, en ben ik trots op de webshop en de ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt.

Ik ben dankbaar voor alle bestellingen en waardevolle contacten en steun tot nu toe. Dit heeft me gemotiveerd om door te gaan en mijn passie verder uit te bouwen, wat uiteindelijk heeft geleid tot de webshop die jij nu bezoekt. Dankjewel!

Liefs Jolien

Statistieken

Via Instagram + webshop

3000+ orders

Maatwerk opdrachten

250+ opdrachten

Klantenbestand

700+ klanten

schrijf je in

homepagina mint & musthaves schrijf je in

Word abonnee

Wil jij toffe kortingen ontvangen?
Schrijf je in!